måndag, februari 26, 2007

Första anbudet...

I dag fick jag ett samtal från Sveriges Uppdragspublicister, som undrade om jag ville snacka om min uppsats på en pubkväll under temat företagsbloggar.
Alltid kul när någon uppmärksammar ens arbete.
Kanske är dags att börja sprida gospeln nu när man är färdig och fri från den vetenskapliga objektivitetens fjättrar. För lite bloggevangelist har man ju blivit under resans gång...
Fast kanske borde förse min egen firma med en blogg innan jag hojtar andra.
Apropå det, vad är ett bra (billigt) verktyg (stryk billigt, tänk "gratis") om man vill ha en blogg under sin egen domän? Känns snyggare än att leda iväg dem till Blogger. Upplys mig, allt har jag inte lärt mig.

En månad senare...

Och här hojtar man om att det är viktigt att företagen uppdaterar sina bloggar... Jag hade faktiskt inte tänkt lämna bloggen att självdö, men när jag väl genomgått opponeringen drabbades jag av någon postexamenatorisk stress. Har inte funderat mycket på företagsbloggar över huvud taget. Däremot jobbat, jobbat, jobbat.
Godkänd blev jag i alla fall, även om poängen inte rapporterats in än, måste tydligen leverera ett engelskt abstract till institutionen också, vad de nu ska med det till.
I helgen yckades jag dock göra viss korrektur och göra några justeringar efter de kommentarer jag fick vid opponeringen, så här lägger jag upp version 2.0. Ex-jobbet är out of beta. Det här är den officiella versionen. Inget snack om "kladd" mer.
Kommer in och tar ett officiellt farväl när tidpunkten känns rätt - det ska bli innan det gått ytterligare en månad i tystnad.